Change & transformatie

Verandering is vitaal, voor uw klanten en voor u. Maar verandering gaat gepaard met heel wat uitdagingen, vooral op menselijk vlak. Wij helpen u ze het hoofd te bieden.

Fusies & overnames

Fusies en overnames zijn bijzonder vatbaar voor mislukking. Een grondige doorlichting van de boeken is voor iedereen vanzelfsprekend, en het managen van mensen komt vaak op de tweede plaats. Maar uw grootste uitdagingen liggen niet in de financiën. Uw remedie? Manage uw fusie of overname zowel op het niveau van uw organisatie als op menselijk niveau.

Organisatiecultuur

Uw organisatiecultuur heeft een impact op uw teams, klanten en partners. Een bewust gecreëerde cultuur kan uw sterkste troef zijn.

Emotionele intelligentie

Nu verandering steeds meer een constante wordt in ons dagelijks werk, is emotionele intelligentie meer dan louter een middel om daarmee om te gaan. Het is een vitale set van vaardigheden die ons in staat stellen om ons te concentreren op wat echt belangrijk is en om onze eigen emoties en die van anderen beter te begrijpen en ermee om te gaan.

Leiderschap

Afhankelijk van uw teams en van de situatie kan leiderschap gelijk staan aan leiden, mentorschap, leren, faciliteren, en nog veel meer dingen. Het is van vitaal belang om zicht te krijgen op de leiderschapsstijlen van uw managers, want hun impact op teams is essentieel voor alle ervaringen van mensen, zowel binnen als buiten uw bedrijf.

Stress

Alle controverse over burn-outs terzijde, we moeten allemaal toegeven: stress is echt. En net zoals mensen gevoelig kunnen zijn voor het waarnemen van stress, kunnen mensen ook gevoelig zijn voor het opwekken ervan bij anderen. Het is van cruciaal belang dat uw managers een goede “werknemerservaring” creëren en de stress binnen hun teams verlagen.