Ons credo

Wij zijn no-nonsense

01. Mensen gelijk behandelen is onnodig 

Vaak wordt gelijkheid gezien als “doen alsof je geen verschillen tussen mensen ziet”. Wij vinden dat echte gelijkheid ligt in het zien, erkennen en omarmen van de verschillen tussen mensen. In plaats van een oogje dicht te knijpen voor het geslacht, de cultuur, de leeftijd of de identiteit van mensen, streven we ernaar om contacten te leggen met mensen om de dingen waarin ze verschillen en een mentaliteit te voeden waarin iedereen kan worden gewaardeerd als zijn volledige en authentieke zelf.

02. Verspil nooit een goede mislukking

Een zekere Oscar Wilde zei ooit “ervaring is gewoon de naam die we geven aan onze fouten”. Klinkt slim, nietwaar? De man zou een dichter kunnen zijn. Alle gekheid op een stokje, wij hebben onze eigen portie uitdagingen gehad en zijn meer dan eens plat op ons gezicht gevallen. We hebben ontdekt dat er geen betere leerschool is dan je rug te moeten rechten na elke “faceplant”. Samen met de successen die we hebben gevierd, resulteert dit niet in een betweterige houding maar in een heleboel ervaring.

03. Wij eten  geld als ontbijt, lunch en avondmaal

Of is dat niet wat mensen bedoelen als ze zeggen “put your money where your mouth is”? Hoe dan ook, wij vinden dit een heel belangrijk punt. Niet alleen maar mooie ideologieën opschrijven en mensen vertellen wat ze moeten doen, maar zelf ook de daad bij het woord voegen. Of althans, dat proberen we naar beste vermogen te doen. Die actieve betrokkenheid onderscheidt echtheid van een doos vol lucht.